Network Menu

SWEA Denver Kören

DSC_0203

SWEA Denver Kören är en tjejkör med anor från slutet av 1980-talet. Vi är ungefär 20 st svenskor i varierande åldrar (25-80 år) som tycker mycket om att sjunga och även spexa tillsammans. Vi tar gärna emot nya medlemmar som vill sjunga med oss! Kontakta denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org om du vill vara med.

 

Om SWEA Kören

Genom åren har vi genomfört allehanda sånger och verk på våra svenska högtider. Bland annat sjunger vi stämningsfulla julsånger och förgyller Valborg och jubileumsmiddagar med sång och spex. Vi blir ofta tillfrågade av svenska föreningar att sjunga för dem vid festliga tillfällen.

Vi har inget bestämt program, men vi träffas alltid några månader innan jul för att öva inför luciafirandet på SWEAs julmarknad, Svenska Klubben, IKEA och Ryssby kyrka (byggd av svenskar) norr om Boulder. Vi brukar även träffas och öva inför vårt Valborgsfirande samt inför andra evenemang som dyker upp under året.

Vi vill alltid ha fler skönsjungande Sweor med i vår kör. Du behöver inte ha några förkunskaper i körsång för att vara med. Är du intresserad av att sjunga med oss kontakta Margareta J via denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

 

“If everyone started off the day singing, just think how happy they’d be” – Lauren Myrade