Network Menu

SWEA Cares

Syftet med SWEA Cares är att vara ett nätverk till hjälp och stöd vid svåra och knepiga situationer för våra SWEA Denver medlemmar.

Till dig som behöver hjälp och stöd:

Om  du behöver stöd och hjälp, mycket eller litet, klicka nedan och fyll i den korta enkäten så vi vet som behövs och kan koordinera med andra medlemmar. Om Du har en SWEA vännina som har det knepigt, fråga henne gärna om du kan hjälpa henne fylla i enkäten!

När SWEA Cares samordnare Karin Strook och Kerstin Karleov får Din enkät,  kontaktar de dig (eller din vännina om du vill) på det sätt som du bett om i enkäten (email, telefon, text).

hjälpknapp

 

Till dig som kan hjälpa och stödja:

Meddela Karin eller Kerstin genom denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org att du vill hjälpa till och lite detaljer med vad.

Ibland kommer vi att använda ett schema via datorn där man kan skriva upp sig på vad som behövs (mat, hämta barn, gå ut med hund, skjuts etc). Du får en kod skickad via email och instruktioner om hur du kommer in på detta schema. Sedan är det enkelt att skriva upp sig och bestämma när det passar dig.

Tack för att du ställer upp för dina SWEA systrar!