Network Menu

Mamma-Barn Gruppen

SWEAs mamma-barn grupp träffas ofta för lek, bus och fika. Vi kommer även att hitta på saker utomhus så som besök till parker, zoo och akvariet. Huvudsyftet är att barnen ska få höra, öva och underhålla svenskan på ett roligt sätt. Nedan finns utdrag och bilder från denna aktiva grupps träffar.

Kontakta Therese Gould för mer info eller att komma med nästa gång gruppen ses, emaila denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org. För er som inte kan ses på veckodagar finns det även möjlighet att ses på helger. Vi hoppas du kommer med!

 

Tidigare träffar

Höstträff hemma hos Anna Hallén

Besök på Denver Zoo

September träff

Augusti lek!

 

Träffar i maj

 

IMG_4556

Klicka på foto för att se större bild

IMG_4516 FullSizeRender IMG_4514

IMG_4560 IMG_4559 IMG_4557 IMG_4555

Frasvåfflor & Lek 

Den 16:e april var det dags igen! Vi åt frasvåfflor och lekte hemma hos Therese på förmiddagen. Det blev en mini-träff denna gång, bara 3 mammor och 5 barn vilket hade en väldigt positiv effekt på ljudnivån. 😉

Klicka på foto för att se större bild

 

Stapleton Central Park

Den 15:e mars träffades mamma-barn gruppen igen 🙂 De som kunde träffades i Stapletons Central Park för lite utomhus lek denna gång. Vädret var ju strålande, vi kunde inta ha haft mer tur! Det var kul för våra arbetande mammor att äntligen kunna träffas, vardagar funkar ju tyvärr inte så ofta för dom.

Eva, Neda, Maarit och Emelie

Eva, Neda, Maarit och Emelie

 

Zoo

I mitten av mars träffade 3 mammor mammor (Emelie, Eva och Therese) och 4 barn på zoo och njöt av det fina vädret och varandras sällskap.

Emelie, Eva och Therese

Emelie, Eva och Therese

 

Hemma Hos

När Mamma-Barn Gruppen träffades i början mars blev det fika, prat och mycket lek för barnen – tänk att det alltid är roligare att leka i någon annans lekrum! Alla var överens om att det kommer att bli en kul vår både för barn och föräldrar, med många träffar.