Network Menu

Intressegrupper

Här hittar du information om våra olika SWEA Denver intressegrupper. Man måste vara medlem i SWEA Denver för att få vara med i en intressegrupp. Icke-medlemmar är välkomna att hälsa på hos gruppen med ett en-gångs kompispass.

Klicka på den grupp du är intresserad av för att läsa mer. Om du är intresserad av att starta en ny intressegrupp så läs dessa tips om hur du ska gå tillväga. Styrelsen hjälper dig gärna att få ut information om gruppen till alla medlemmar, skicka email till denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

  • SWEA Denver KörenVi är ungefär 20 st svenskor i varierande åldrar (25-80 år) som tycker mycket om att sjunga och även spexa tillsammans.
  • SWEA MDL – Mogna Damers Lunch: Vi är en grupp mogna (inte gamla!) damer som ville skapa en ny  intressegrupp inom SWEA – MDL, Mogna Damers Lunch. Planen är att ses den andra måndagen i månaden. Ålder spelar ingen roll, vem som helst som känner sig mogen är välkommen.
  • SWEA Vandrarna: Det var många Sweor som visat intresse för en vandringsgrupp som ses dagtid, men även helger ibland och både med och utan barn/respektive.
  • SWEA Mamma-Barn gruppenSWEAs mamma-barn grupp träffas ofta för lek, bus och fika.
  • SWEA NätverksgruppenFör dig som är intresserad av yrkesliv och företagande, vi träffas på kvällar en gång per månad för att stötta varandra och utbyta erfarenheter, samt peppa varandra att förverkliga våra ambitioner. Gruppen är för vilken SWEA medlem som helst; det spelar ingen roll om du är yrkesverksam eller inte.
  • SWEA UpptäcktsresarnaDenna grupp ligger för närvarande på is. Om du är intresserad av att dra igång den igen så kontakta denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org
  • Bokklubben DalahästenVi läser bara böcker på svenska och dessa böcker röstar vi gemensamt fram en gång per år. Bokklubben är full och har inte möjlighet att bjuda in fler medlemmar. Fler har visat intresse av att vara med, så kontakta denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för att dra igång en ny bokklubb!