Network Menu

Ordförandes Rader

Min vecka har varit fylld av SWEA aktiviteter. Jag inledde veckan på mogna damers lunch i måndags och fick en härlig lunch fylld med skratt och visdom. På tisdagskvällen träffades SWEA Denvers styrelse för årets sista möte och pratade om året som gått och började planera för 2019. Onsdagskvällen var det träff för Nätverksgruppen med en inspirerande talare och tillsammans diskuterade vi kring ämnet “How to speak so men will listen”. Det ger mig så mycket energi att få träffa alla härliga, fantastiska kvinnor vi har inom vårt SWEA nätverk.

Nu börjar 2018 närma sig sitt slut, men innan det är över har vi några roliga SWEA aktiviteter att se fram emot. Först kommer julmarknaden den 1:a december. Där behöver vi din hjälp på både fredag eftermiddag för att ställa iordning inför marknaden och under julmarknaden på lördag den 1:a. Skriv gärna upp dig på SignUp och kom hjälp till samt njut av härlig julstämning dagen innan första advent. Träffa andra Sweor och njut av svensk julmat, fint hantverk och vacker julmusik.

Länk till Signup: http://signup.com/go/OLuxaHv

Helgen efter julmarknaden är det dags för den traditionsenliga julbordsknytisen, iår hemma hos mig. Evite har gått ut via email. Skriv gärna upp när du anmäler dig vad du planerar att ta med.

Vi ses på julmarknaden!

–Lisa