Network Menu

Styrelseretreat

Det var 48 intensiva timmar när styrelsen åkte upp till Giselas fina stuga uppe i Fairplay tidigare i månaden. Vi hade flera punkter som vi ville diskutera lite djupare än vad vi hinner med på de vanliga kvällsmötena så föddes ideén till denna styrelseretreat. Vi hann med goda måltider (jaa, och en del vin också), en vacker vandring upp till 12.5k höjd och småpromenader för att sträcka på benen mellan diskussionerna. Som styrelse fattade vi bland annat dessa sex beslut…

  1. Vi kommer fortsätta tillåta svenska kvinnor i Colorado ha tillgång till SWEA Denvers privata Facebook Grupp, precis som i dagsläget.
  2. Hur lockar vi nya yngre medlemmar? Det är irrelevant, istället är det viktigare att vi får med och engagerar de nya medlemmar som vi har oavsett ålder. Vi vill ha en stor ålderspridning inom gruppen eftersom det då blir både roligare och mer intressant. Första steget: en ny restaurangkväll den 20 september.
  3. Årsmötet vi har varje januari är tråkigt. Vi ska utarbeta nya förslag för ett bättre årsmöte format: kortare, mer streamlined, och roligare. Mer om detta senare!
  4. Vi vill ge Sweor möjlighet att dela med sig av sina entrepreneurskap, men utan att det blir en försäljningspitch. Tidigare har vi kombinerat dylika presentationer med tex semmelkväll eller våffelkväll. I fortsättningen ska vi separera dem till två olika evenemang.
  5. Vi ska köpa två standee banners, SWEA Denver t-shirts till SWEA Kören och visitkort att ge bort i marknadsföringssyfte.
  6. Midsommarfirande 2018! Eller hur, visst är det dags? SWEA fixar med eventet så bjuder vi in alla svenskar i Denver och Colorado via de andra svenska organisationerna. Save the date: lördag 22 juni, 2018

Det var givetvis mycket mer som diskuterades. Om du vill läsa detaljer så kontakta sekreterare Katarina Rönnlund Wright för tillgång till meeting minutes.

,