Network Menu

Ordförandes Rader – September

Pssst! Det är en sak ni måste skriva in i era almanackor: På 15 februari 2018 skriv: Kul SWEA Denver årsmöte!

Vi kommer ändra upplägget på årsmötet lite så håll utkik efter detaljer som kommer så småningom. Formaliteter och roligheter kommer blandas och resultera i en trevlig, informativ kväll.

Förändringar. Är de bra? Jo, jag tycker det även om det kanske inte alltid känns så under själva förändringsprocessen. Här är tre saker jag aldrig trodde jag skulle stoppa i min mun innan jag flyttade till USA och om just de förändringarna är bra eller dåliga ska jag låta vara osagt:

  1. Jordnötssmör
  2. Jello
  3. Bacon till frukost

Vad står i SWEA-almanackan i övrigt? Kanelbullens dag hemma hos Ansi den 4 oktober – vem vill inte äta hennes fantastiska kanelbullar!? Och den 16 oktober kommer Kelsey Fuller, MAME-stipendiat, hålla föredrag om sin intressanta forskning om samernas kultur, musik och identitet och vad hon lärde sig när hon besökte Sámpi under tre veckor i juni. Evite har skickats till båda evenemangen.

 

Katarina Rönnlund-Wright kommer representera SWEA Denver på världsmötet i Perth i slutet av oktober. Varför är det viktigt och vad betyder det för dig som medlem? VM erbjuder ett forum för alla nivåer inom SWEA att sammanstråla och diskutera frågor och förändringar som är viktiga för oss som global organisation. Man kan också få tips och idéer från varandra och inspireras att göra sin avdelning bättre och roligare på olika sätt. Har ni något som ni tycker borde diskuteras i detta forum så hör gärna av er till mig och Katarina, annahallen(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com och katarinaronnlund(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com">katarinaronnlund(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com. Vi kommer dela med oss av rapporter och resultat från mötet.

 

För att ha verklig behållning av glädjen måste man ha någon att dela den med.

Mark Twain

 

Kramar och hoppas vi ses den 4 och/eller 16 oktober!

Anna Hallén