Network Menu

Ordförandes Rader – Augusti

Skriken i bilen var migränframkallande och saker flög som projektiler i baksätet. Jag höll på att bli skogstokig. Ibland drar jag igång musik på hög volym för att få tyst på pojkarna, men den här gången satte jag på en CD med “Emil på marknad i Vimmerby”. Det blev dödstyst och helt lugnt i bilen. Jag kunde knappt tro det, men kan förstå när jag tänker på saken. Hon är en fantastisk sagoberättare Astrid Lindgren! Älskar hennes röst och hennes berättelser – inte enbart för att hon får tyst på mina skräntärnor!

 

Förutom ett antal liknande incidenter (som jag intalar mig själv är normala…) har vi haft en fantastisk fin och trevlig sommar. En vecka på Cape Cod och nästan fem veckor i Sverige. Nu är hela familjen redo för hösten och de vanliga rutinerna och jag är redo för SWEA-hösten och alla aktiviteter som är planerade. Styrelsen drog igång med en retreat i Giselas fantastiskt fina hus i bergen. Om man tänker helt klart på 10,000 feet ska vara osagt, men vi hade långa, bra diskussioner om ämnen som vi inte hinner med på de vanliga styrelsemötena. Läs Katarinas artikel för alla intressanta detaljer.

 

SWEA Bladets redaktion jobbar så det ryker på nästa nummer som kommer snart. Nästa träff blir restaurangkväll den 20 september och då hoppas vi att både nya och gamla medlemmar kommer – det blir en trevlig kickoff på hösten! Evite har gått ut, hojta om du inte har fått den. Kanelbullens dag blir i oktober hos Ansi – en supermysig SWEA Denver-tradition. Evite kommer. Katarina Rönnlund Wright kommer representera SWEA Denver på Världsmötet i Perth i oktober och alla medlemmar kommer få rapporter om vad som diskuteras.

 

Slutligen ett ord om jobbet som Valberedningen har dragit igång. Varje december röstar vi ju om vem vi vill ha i vår styrelse och det är alltid bra att få in nytt blod och nya idéer. Om ni inte har märkt det redan så har den sittande styrelsen otroligt trevligt ihop (samtidigt som vi får saker och ting gjorda)! Som ordförande kan jag säga att jag har ett fantastiskt gäng runt mig som gör att allt går som på räls. Vi vill jättegärna ha med dig till nästa år! Hör av dig till vem som helst som du känner i styrelsen om du är intresserad eller har frågor om vad det innebär.

 

“Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.”

Astrid Lindgren

 

Kramar och vi ses snart!

Anna Hallén

 

,