Network Menu

Ordförandens rader – maj

Ska man verkligen behöva oroa sig över att barnen använder giftiga pennor i skolan?!? Ja, det är tydligen så. DPS (Denver Public Schools) inköpsavdelning var helt oförstående inför tanken att det kanske inte är så nyttigt för barnen att andas in dry-erase markers (vad nu det heter på svenska) i oventilerade rum hela dagen. Och de små barnen har dessutom en tendens att sudda med händerna istället för en sudd, så de gnuggar in det i huden också. Jättebra (sarkasm). Det kanske har förändrats, men jag saknar tryggheten i Sverige att veta att det finns någon slags grundläggande kontroller när det gäller sådana här saker. Speciellt när det gäller barn! En flicka i kindergarten har utvecklat luftvägsproblem på grund av de här pennorna och nu är det föräldrarna som måste bilda kommitté för att få något gjort. Himmel, jag vågar inte ens tänka på vad som finns i skollunchen. Det blir lunchlåda ett tag till!

Sommaren närmar sig med stormsteg! Kom ihåg att det alltid finns Sweor som vill träffas om ni blir kvar i Colorado hela sommaren. Spontanträffar är alltid kul! Men innan dess ska Vandrarna försöka bestiga en 14er den 10 juni och Sofia Whelan drar igång Mamma/barn-gruppen igen vilket är jätteroligt. Hör av er till sofiawhelan(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om ni är intresserade.

Tack till SWEA Denver-familjen för att ni finns! Ibland behöver jag er mycket, ibland behöver jag distans, men det betyder mycket för mig att veta att ni alltid finns där.

Kramar,

Anna Hallen