Network Menu

Ordförandens Rader – Juni

Produktivitet är en lustig sak! Jag har varit ohyggligt produktiv de senaste veckorna; inget “det gör jag imorgon”. Jag har ångat på med jobbprojekt, fixat inför Sverigeresan (hyrt bil, bokat hotell på Legoland, etc), nätverkat, rensat bland saker och kläder som har en förmåga att växa ut ur garderober och förråd – hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid! Så plötsligt idag är jag helt handlingsförlamad! Ska jag ta tag i det… eller göra det… neeej, det kan nog vänta… Går och vankar hit och dit utan någonsomhelst mening. Oerhört frustrerande. Men kanske är det så att jag behöver en paus? Bara vara. Ladda batterierna.

“Happiness inspires productivity”

Shawn Achor

Så är det. Med den tanken vill jag önska dig en härlig sommar! Ta en paus. Gör något som gör dig lycklig. SWEA Denver tar sommarlov, men inte så länge – vi ses igen i augusti då vi alla kommer vara produktiva som sjutton!

 

Och glöm inte att samla intryck, observera trender och ta kort om du åker till Sverige. SWEA Bladets redaktion vill gärna ha artiklar och kort till höstnumret. Behöver inte vara långt eller avancerat, utan tänk bara på vad kul det blir för alla att läsa – kanske speciellt för de som inte åker “hem” i sommar. Stannar du kvar i Colorado eller gör något annat? Skriv gärna då också. SWEA Bladet blir roligare och rikare ju flera röster vi hör. Skicka material till denver.sweabladet(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com senast den 15 augusti.

 

Sommarkramar!

Anna Hallen

 

,