Network Menu

Årsmötet 2017

01-2017 arsmote

Det var en väldigt kall januarikväll när SWEA Denver hade sitt årsmöte i Margaretas klubbhus, men inne rådde det en varm och härlig stämning, som alltid när vi Sweor möts.

Vi minglade, åt god mat och blickade tillbaka på ett fantastiskt 2016 samt bestämde hur delar av vårt program för 2017 skall se ut!

Anna B och Margareta avtackades och Lisa A och Lisa J välkomnades in som nya styrelsmedlemmar. Anna B och Margareta har gjort ett fantastiskt jobb i styrelsen, vi kommer att sakna dem, men som tur är så är de ju kvar i SWEA Denver. “Lisorna” kommer bl a vara ansvariga för vårt program och de har kommit upp med många intressanta föredrag och andra roligheter för 2017. Missa inte detta!

Vi åt väldigt goda hemlagade chilis, både kött och vegatarisk variant erbjöds, med tillbehör. Till detta serverades en salad, frallor och ost. Till efterrätt blev det tre sorters sorbe med färska bär. Mums!

Tack alla som kom och gjorde årsmötet till en rolig tillställning. Snabba var vi också! 2017 kommer att bli ett roligt SWEA-år. Häng med!

Av: Anna L