Network Menu

Konsert med The Real Group

Den 1:a april hade The Real Group tillsammans med Face en bejublad konsert på Cherry Creek High School. Konserten var verkligen inget aprilskämt. Det var en energifylld och underhållande föreställning med en fantastisk sångglädje. Cherry Creek HS egna a capella-grupp, Union Street Jazz Band, startade kvällen med ett par häftiga jazznummer. Jag tror att alla vi som var där körde trallande hem efter föreställningen, upprymda av härlig musik och sång.
För er som inte känner till dessa grupper så är The Real Group en svensk professionell a capella-grupp som skapades 1984 på Musikhögskolan i Stockholm. Repertoaren är bred, från klassisk körmusik till visa, jazz och pop. De har varit banbrytande genom att ha utvecklat en egen stil. Medlemmarna idag är Emma Nilsdotter, Katarina Henryson, Anders Edenroth, Morten Vinther Sørensen och Jānis Strazdiņš.
Face är en a capella-grupp som sjunger mestadels rock music. De bildades 2002 och är baserade i Boulder. Medlemmarna är Cody Qualls, J Forest Kelly, Mark Megibow, Stephen Ross och Ryan Driver.
unnamed
unnamed-2
unnamed-1

, ,