Network Menu

SWEA MAME Regionmöte i Denver – vilken succé!

 

SWEA MAME Regionmöte i Denver – vilken succé!

Nu är det 2 veckor sedan som SWEA MAMEs regionmöte avslutades här i Denver och Colorado! Vad mycket vi fick gjort och vad roligt det var! Det är verkligen något särskilt när så många svenska och svensktalande kvinnor i alla åldrar kommer tillsammans och delar med sig av idéer och erfarenheter och deltar i allt från galamiddag till picknick till olika utflykter tillsammans. Först strålade vi samman på Charcoal restaurangen som ju har svenska kocken Patrik som chefar i köket. Denver Sweor mötte och minglade med våra tillresta gäster och åt god mat! Stämningen var hög och samtalen livliga! Värdinna var Anna Rivero och SWEA Denver chaufförerna Anna H., Petra och Lena U-H hämtade och lämnade vid hotellet. Alla avdelningsordförand(AO) eller Vice AO i SWEA MAME, (Austin, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Michigan, Minnesota, South Florida och Toronto) var på plats och träffades hela fredagen för att bolla idéer, byta erfarenheter, uppdateras på vad som händer i SWEA International och helt enkelt bygga relationer så vi kan jobba bra tillsammans. Medan AOs jobbade åkte ett gäng glada Sweor från Toronto och Chicago upp i bergen och åkte Georgetown Loop Railroad, åt lunch i Evergreen och tittade till sist på Buffalo Bills grav och museum, lotsade av värdinnorna Lisa Jonsson och Therese Cooper. Sedan varvade vi ner på kvällen med en ölprovning och Railroad buffet med bla. Buffaloburgare och ”elk sausage” på Wynkoop Brewing Company! Ansi McHugh och Gisela Vaitaitis hjälpte oss att hitta dit och tillbaks til hotellet igen!

Lördagen inleddes med SWEA MAMEs formella årsmöte där vi bl.a. godkände ekonomiska rapporter och 2017s budget, valde in kommittémedlemmar men framför allt fick höra avdelningsrapporter som ledde till intensiva diskussioner. Sedan var det picknick i City Park på eftermiddagen, som värdinnorna Janette Thielemann och Lo Peyron Mathews tog hand om! En gäng käcka Sweor behövde ingen skjuts tillbaks downtown utan gick och upptäckte Denver på egen hand!

Höjdpunkten var ju sedan galamiddag på Denver Athletic Club! 70 Sweor närvarade, fick foton tagna med utsryrslar via iPad med hjälpa av Mia Powell, tog in god mat och dryck, bjöd på fina priser på Silent Auction(tack Anna Hallén!), sjöng så det stod härliga till och avnjöt sedan spex och sångunderhållning sammansatt av Gisela Vaitatitis och utfört av SWEA Kören! Vilken kväll!

Söndagen avslutade mötet med antingen resa till Red Rocks Park eller High Tea på anrika Brown Palace Hotel!

Ja det var en långhelg vi sent kommer att glömma! Tack till alla som hjälpte till att planera och göra lång helgen oförglömlig!

Av Anna Bergström

 

, ,