Network Menu

Ordförandens Rader – April

2016-04 ord rader

Foto: Eivor Kuchta

Förra månaden skrev jag att våren var här men som vi alla vet i mars och april får  Colorado  mest snö och så även i år! Tittar ut på drivor av plaskblöt snögubbssnö och tycker det är litet roligt  även om jag är litet orolig för mina påskliljor. Och så är det ju bra att ha en tonåring i huset som kan skotta under visst muttrande förstås…

Familjen har förändringar på gång: Neil har flyttat tillbaks hem från Oklahoma City som han har pendlat från i helgerna i tre år nu då han tillsammans med många andra blev uppsagd från sitt jobb i energi-industrin där. Vi har sålt vårt hus i Oklahoma City, det gick lättare än vi trott -håll tummarna för att påskrivandet av alla papper, s.k. closing går bra i slutet av månaden!Hoppas att vi kan göra oss av med de flesta möbler och annat vi har där för här finns det inte plats! Det är verkligen skönt att ha honom hemma igen även om det ser ut som han har ett lovande kontraktjobb på gång som innebär en del resor.

I SWEA världen står också förändringar runt hörnet! Från och med 1a maj har jag blivit vald till ordförande i SWEA MAME regionen som inkluderar 9 avdelningar i USA och Kanada och är därmed röstande ledamot på SWEA Internationals styrelse. Jag kan inte också vara avdelningsordförande i Denver på samma gång så den rollen har styrelsen röstat in Anna Hallén på. Tack, Anna, för att du tar på dig detta! Anna har flera års styreselseerfarenhet redan och har  bl. a. jobbat med marknadsföring, sponsorer,  haft ansvar för julmarknaden samt har även varit medlem i SWEA Boston! Så det är i mycket kompetenta och entusiastiska  händer jag lämnar ordförandeskapet. Anna och jag kommer jobba hand i hand resten av året med allt som gäller SWEA Denver så om du har en fråga eller förslag, skriv bara till denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org så får du svar.

Regionmötets sidor och anmälan finns nu på denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org tack vare den hårt arbetande kommittén.  Det kommer att bli så roligt och utvecklande och ni måste planera att vara med! Det är så himla kul att träffa Sweor från andra avdelnignar och att ta ordentlig tid att spendera med våra lokala Sweor på roliga events. Alla lokala medlemmar är välkomna!

Så vill jag tacka er alla för priviliegiet att ha fått vara ordförande i SWEA Denver. Jag är så stolt över allt roligt vi gör och har gjort , hur vi stöder varandra i personliga och professionella nätverk och hälsar nya medlemmar välkomna samt hur vi främjar och informerar om svensk kultur, språk och traditioner till allmänheten.

Tusen varma tack till er alla och framför allt till mina medsystrar i styrelsen. Utan er skulle inget vara möjligt!

Kram, Anna