Network Menu

Energimedicin & Tårtor

20150407_191807Vi var en grupp Sweor som samlades hemma hos Lena Hobbs för att lära oss mer om energimedicin, och för att äta Lenas fantastiska tårtor. Först blev det kaffe och tårta. Det var nästan synd att äta tårtorna, så vackra var de. Tur att vi fick foton av dem innan i alla fall så ni kan se själva. Och lika goda som vackra var de också!

Efter fika och en stunds trevligt samspråk tog Marie Adams över och lärde oss en massa om energimedicin. Marie har gått ett flertal kurser med Donna Eden. Donna Eden har utformat sitt eget system för energimedicin baserat på personers auror, som hon kan se med blotta ögat, och sammanför det med hur en persons energier ser ut. Marie berättade att det är bara ett fåtal personer som kan se andras auror, men att hon har förmågan att känna sina klienters aura och på så vis får vägledning om vad som fattas dem.

Ett flertal av oss tjejer som var där hade personliga historier som belyste hur Marie har hjälpt dem och deras familjer genom olika healingtekniker.  Vi fick en intressant stencil med övningar på hur vi kan stärka vårt immunsystem, öka vårt välbefinnande och minska vår stressnivå.  Detta program tar mindre än tio minuter om dagen att genomföra.

En mycket intressant kväll! Tack till Lena och Marie!

Av Therese Cooper

7e april 2015

 

Klicka på bilderna för att se förstoring

20150407_192136

Anna Bergstrom, Carina Norlund, Marie Adams, Lena Michels

 

, , ,