Network Menu

Intressegrupper

Här hittar du information om våra olika SWEA Denver intressegrupper. Man måste vara medlem i SWEA Denver för att få vara med i en intressegrupp. Icke-medlemmar är välkomna att hälsa på hos gruppen med ett en-gångs kompispass.

Klicka på den grupp du är intresserad av för att läsa mer. Om du är intresserad av att starta en ny intressegrupp så läs dessa tips om hur du ska gå tillväga. Styrelsen hjälper dig gärna att få ut information om gruppen till alla medlemmar, skicka email till denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

  • Bokklubben DalahästenVi läser bara böcker på svenska och dessa böcker röstar vi gemensamt fram en gång per år. Bokklubben är full och har inte möjlighet att bjuda in fler medlemmar. Fler har visat intresse av att vara med, så kontakta denver(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för att dra igång en ny bokklubb!
  • Mamma-Barn gruppenSWEAs mamma-barn grupp träffas ofta för lek, bus och fika.
  • NätverksgruppenFör dig som är intresserad av yrkesliv och företagande, vi träffas på kvällar en gång per månad för att stötta varandra och utbyta erfarenheter, samt peppa varandra att förverkliga våra ambitioner. Gruppen är för vilken SWEA medlem som helst; det spelar ingen roll om du är yrkesverksam eller inte.
  • SWEA Denver KörenVi är ungefär 20 st svenskor i varierande åldrar (25-80 år) som tycker mycket om att sjunga och även spexa tillsammans.
  • UpptäcktsresarnaTycker du om att resa och uppleva olika kulturer? Gå med i denna nya grupp!
  • Vandrarna – ny grupp för SWEA Denver medlemmar!
    Det var många Sweor som visat intresse för en vandringsgrupp som ses dagtid, men även helger ibland och både med och utan barn/respektive. Klicka här om du också är intresserad. Mer info om första vandringen kommer snart till alla medlemmar.