Network Menu

Ordförandens Rader – December

2016-12-ordf-rader
I morse när jag stod i duschen och försökte att INTE tänka på julfix kom jag att tänka på saker här i USA som jag aldrig trodde jag skulle vänja mig vid. Saker som jag tyckte var jätteknäppa och konstiga som jag nu 20 år senare ser som fullt naturliga!
  • Väggdusch. Jag tyckte det var världens dummaste grej; man kom inte åt där man ville och duschen gick inte att styra. Nu efter två decennier tycker jag dels att det är bekvämt att slippa hålla i något, dels har jag insett att man styr lika bra med kroppen som med själva duschen.
  • Cream cheese på rostat bröd eller bagel. Usch, tyckte jag. Mums, tycker jag nu!
  • Att prata trots att jag inte har något att säga. Detta är en imponerande talang som de flesta amerikaner besitter. Jag kan inte på något vis jämföra mig med en amerikan, men jag har blivit förvånansvärt bra på att prata om “ingenting”.
  • Att köra bil i stort sett ÖVERALLT. Det här gillar jag fortfarande inte, men jag har vant mig vid den livsstilen.
  • Att ha gympadojjor trots att jag inte tränar. Så slafsigt och osofistikerat, tyckte jag. Himla praktiskt och skönt, tycker jag nu.
  • Att lyssna på countrymusik. När jag först flyttade hit trodde jag på fullt allvar att en country-maffia ägde alla radiostationer för det var det enda som spelades. Country-maffian kanske existerar… men jag har faktiskt börjat gilla viss countrymusik, speciellt efter vi flyttade västerut.
Sedan sist har vi bland annat haft stipendiekväll med Kelsey Fuller, julmarknad och julbord. Alla tre fantastiska tillställningar som krävde mycket jobb från många Sweor – tack och kram till alla som hjälper till och gör våra evenemang så roliga och minnesvärda!
Nu kommer jul- och nyårshelgen, men innan ni försvinner in i glögg-, sill- och julskinkadimman ta en sekund och rösta på SWEA Denvers styrelse 2017. Mejl från ElectionBuddy har gått ut och det går på någon minut. Det kommer också en Evite om årsmötet den 26 januari (markera i almanackan!) och visst kommer du med idéer, tankar och åsikter?! Vi vill att ni är med och påverkar och gör SWEA Denver som absolut bäst för alla medlemmar.
Slutligen, stora god jul- och gott nytt år-kramar! Vi ses 2017!
Anna Hallén